Policajti našli na hranici v dodávke mŕtveho Francúza

08.10.2009 Celý región

Sninskí policajti vyšetrujú prípad podozrenia z prečinu usmrtenia . V stredu 7. 10. 2009 v podvečer policajti Oddelenia hraničnej kontroly (OHK) v Ubli našli na odstavnej ploche pred hraničným priechodom Ubľa - Malij Bereznij v ...
Muž bol od pása dole vyzlečený donaha.
Na základe cestovného pasu, ktorý bol nájdený vo vozidle, policajti identifikovali mŕtveho muža. Jedná sa o 48 ročného občana Francúzska.
Ohliadajúci lekár z NsP v Snine po prehliadke tela mŕtveho síce konštatoval smrť bez známok cudzieho zavinenia, ale z dôvodu určenia príčiny smrti
nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Podľa predbežných výsledkov pitvy sa nepreukázalo cudzie zavinenie. Smrť nastala z chorobných príčin.
Dodávku polícia zaistila. Policajti OHK Ubľa šetrením zistili, že spomínané auto prekročilo hranicu na výstupe zo SR na Ukrajinu dňa 02.10. 2009 v čase o 17,54 hod. Toho istého dňa o 20.10 hod. sa vodič s vozidlom vrátil naspäť z Ukrajiny na Slovensko. V dodávke na nachádza použitá elektronika a oblečenie na charitatívne účely s predpokladaným cieľom do charitatívneho Grécko - katolíckeho centra v meste Drogobič, na Ukrajine.
 

Vyberte región